Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

mevrouw Hermina Simoens

Photo 619987
Woonachtig te Edegem (2650, België)
Geboren te Blankenberge (8370, België) op donderdag 2 november 1933
Overleden te Edegem (2650, België) op maandag 13 juli 2020 op 86 jarige leeftijd
Echtgenote van de heer Alfred Popelier

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging van Simoens Hermine » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 14 juli 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van mevrouw Hermine Louisa Simoens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

21 berichten (18 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste Fred en familie,

Sofie De Meester van KdG liet mij weten dat Hermine is overleden. Ik wist van haar gezondheidsproblemen. Wellicht komt haar overlijden voor jullie niet onverwacht, doch ongetwijfeld valt dit afscheid jullie zwaar en het besef van het gemis dringt stilaan door.

Ik heb Hermine in de periode dat Fred algemeen directeur van KdG was verschillende keren ontmoet, ik denk voor het eerst tijdens een ontvangst bij ons thuis te Ekeren toen voor de leden van de raad van bestuur met
partners een etentje werd georganiseerd. Ik herinner mij haar vriendelijkheid en spontaneïteit telkens als we elkaar ontmoetten.

Die eerste jaren van KdG waren hectisch en vaak onvoorspelbaar. Fred leidde de hogeschool ‘met rustige vastheid’ en wist zich gesteund door een lieve en begripvolle echtgenote.

Wij wensen jullie veel sterkte en moed. Vindt troost en steun bij elkaar en koester de vele mooie herinneringen aan Hermine.

Marc en Els Delannoye

Marc Delannoye- 21/07/2020

Rouwbetuigingen 

Mijn oprechte deelneming. Ik hoorde Fred altijd met veel zorg en liefde spreken over zijn echtgenote. Ik hoop dat de familie troost kan vinden bij elkaar, en zich kan optrekken aan alle mooie herinneringen die zij samen hebben gedeeld.
Veel sterkte.
Sofie

Sofie De Meester- 20/07/2020

Rouwbetuigingen 

Best Fred,

Mijn oprechte deelneming, ook vanwege Maryse
Zo snel geschreven, zo snel gelezen, zo vluchtig.
Maar Hermine blijft in mijn gedachten als steeds optimistisch persoon, ze vond dat problemen moesten opgelost worden en dat het altijd wel goed zal komen.
Zo rond 1987-88 moet het geweest zijn, dat ze me dat zei en haar bemoedigende glimlach daarbij vergeet ik nooit.
De laatste keer dat ik je zag was bij de opening van academiejaar 2013, viering in de marmeren zaal van de Zoo. Je mijmerde over voorbije tijden …
Laat ons verder de mooie tijden herinneren die we op ons levenspad ontmoet hebben.

De dood hoort bij het leven,

Walter Mertens

Walter Mertens- 16/07/2020