Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

de heer Jef Wouters

Photo 435975
Woonachtig te Edegem (2650, België)
Geboren te Westerlo (2260, België) op donderdag 1 januari 1931
Overleden te Antwerpen (2020, België) op vrijdag 7 april 2017 op 86 jarige leeftijd
Weduwnaar van mevrouw Rachel Heylen

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging Jef Wouters » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 10 april 2017.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van de heer Josephus Leopoldus Wouters. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 berichten (8 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Geachte familie,

Wij bieden u onze christelijke deelneming aan bij het overlijden van Jef Wouters.Wij zullen Jef blijven herinneren als een aangename collega en goede leraar begaan met zijn leerlingen.
Wij bidden dat dit mooie leven tot rust mag komen in de palm van Gods hand.

Karel Eyckmans, salesiaan van Don Bosco

Karel Eyckmans- 12/04/2017

Getuigenis 

Zoals hij voor zijn zieke vrouw gezorgd heeft, dat heb ik zelden of nooit gezien. Wat ik vooral zal missen is zijn persoonlijkheid: altijd opgewekt, altijd behulpzaam, vriendelijk. Hij was ook altijd aanwezig in de zin dat wanneer hij een kamer binnenwandelde iedereen ook wist dat hij er was. Ik deelde zijn interesses voor geschiedenis en reizen en hij vertelde altijd van die verhalen die, hoewel lang, nooit verveelden. Ik zal hem en zijn persoonlijkheid ongelofelijk hard missen. Hij was in mijn ogen een echte held.

Iemand van de naaste familie van Jef Annoniem- 11/04/2017