Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

mevrouw Leontina Janssens

Photo 575312
Woonachtig te Edegem (2650, België)
Geboren te Mortsel (2640, België) op vrijdag 24 mei 1946
Overleden te Edegem (2650, België) op zaterdag 7 september 2019 op 73 jarige leeftijd
Echtgenote van de heer Hubert Frans C Borghgraef

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging Leontina Janssens» 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 9 september 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van mevrouw Leontina Maria Janssens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 berichten (7 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Mevrouw Jacoby-Voets, bestuurslid van GOSA Antwerpen, biedt de familie van Leontine haar innige deelneming aan. Door omstandigheden kan ik niet aanwezig zijn op het laatste afscheid maar zal haar zeker gedenken.

Mr en Mevr Jacoby-Voets- 11/09/2019

Rouwbetuigingen 

Als letterlijk kind aan bijna letterlijk huis in de Esperanto-club heb ik niet altijd begrepen wie waar nu weer vandaan komt en of ik ze al had gezien. Leontina vormde daar een opmerkelijke uitzondering op, niet eens omdat ze er altijd was, maar omdat ze me altijd met veel aandacht aansprak en écht luisterde als ik haar daar trof.
Gecondoleerd met uw zorgzame, lieve dierbare.

Pjotr De Mulder- 10/09/2019

Rouwbetuigingen 

Gecondoleerd voor het overlijden van uw geliefde echtgenote en mama Leontina.

André STAES- 9/09/2019