Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

de heer Stan Stoelen

Photo 610404
Woonachtig te Edegem (2650, België)
Geboren te Merksem (Antwerpen) (2170, België) op zondag 9 oktober 1938
Overleden te Edegem (2650, België) op dinsdag 28 april 2020 op 81 jarige leeftijd
Weduwnaar van mevrouw Jeannine Van Uffelen

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging Stan Stoelen» 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de donderdag 30 april 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van de heer Constantinus Maria F Stoelen. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 berichten (9 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste familie en vrienden van Stan, onthutst, vernam ik vanmorgen in de krant het overlijden van Stan. Ik wens jullie mijn oprechte deelneming te betuigen met het verlies , in deze moeilijke tijd.
Stan, was voor mij een onvergetelijke collega op Agfa.Collegiaal, hulpvaardig en altijd klaar voor een lach en een zwans, optimist met hart en ziel,was hij ongetwijfeld de sfeermaker in de ploeg.
Ik twijfel er niet aan dat hij ook thuis het zonnetje in huis was.
Stan, waar je ook bent, rust zacht , je hebt het verdiend.

Eddy Nauwelaers- 2/05/2020