Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

de heer Theo Janssens

Photo 617240
Woonachtig te Edegem (2650, België)
Geboren te Antwerpen (2000, België) op vrijdag 16 juli 1954
Overleden te Mortsel (2640, België) op maandag 22 juni 2020 op 65 jarige leeftijd
Echtgenoot van mevrouw Marie-Jeanne Henri Angelina Servais

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging Theo Janssens » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 22 juni 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Dde heer Theofiel Angèle Gaston Janssens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

12 berichten (10 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Vaarwel Theo. Ik zal u blijven herinneren als de grote brombeer met een klein hartje.
Vele mooie reisjes gemaakt met u en de collega's.
Geniet en vindt rust op deze laatste reis.
Het ga je goed Theo

"Makke"

Marc "Makke" Leyers- 26/06/2020

Rouwbetuigingen 

Marie-Jeanne,

Inmiddels zijn we een jaar later dat we elkaar ontmoet hebben op de herdenking van het overlijden van mijn ventje. Wat was ik blij jullie daar, ondanks Theo zijn zwaar dragende ziekte, toch te mogen ontmoeten. Wat ben ik blij dat ik met hem nog een deugdoende babbel heb kunnen doen.
Vaak heb ik nog aan jullie gedacht 'geen nieuws,goed nieuws'...maar ook bij jullie heeft het niet mogen zijn en ondanks goed wetende hoe deze vreselijke ziekte kan toeslaan, ben ook ik nog hard geschrokken toen ik het slechte nieuws vernam.
Woorden om jou te troosten op dit moment, die zijn er niet....die bestaan gewoonweg niet, maar toch wil ik jou mijn oprechte blijken van innige deelneming betuigen. Héél veel sterkte in deze zeer moeilijke tijden.
Groetjes
Denise

Denise Dedeurwaerder-Aerts- 26/06/2020